Logo Korbeel Wonen


Korbeel Wonen

Home

Korbeel Wonen

Wieso

Bouwmaterialen

Samenvatting

Prijsaanvraag

Vacatures

Portfolio

>

© Korbeel Wonen mei 2018 Disclaimer

Nederlands bouwbesluit Traditioneel bouwen Energie-terug woning

Nederlands bouwbesluit

Traditioneel bouwen

Energie-terug woning

Korbeel Wonen:

info@korbeelwonen.nl

Korbeel Wonen:

info@korbeelwonen.nl

Contact

Home

Huis Bouwen Aannemer Baarn Korbeel Wonen bouwbedrijf Duitse bouwen

Contact

Herenhuizen Jaren 30 stijl Herenhuizen Jaren 30 stijl Jaren 30 stijl Notariswoningen Landelijke woningen rieten dak Moderne huizen Amerikaanse huizen Notariswoningen Landelijke woningen rieten dak Moderne huizen


Heeft u al tekeningen? Dan maken we graag een concurrerende lagere offerte voor het bouwen van uw huis.

Als u zelf mag weten wat u bouwt, bouwt u dan een cataloguswoning? Zonde, want maatwerk is absoluut goedkoper en dat leggen we u graag uit.

U krijgt een woning naar de Nederlandse regelgeving zoals bouwbesluit en dergelijke, met een Duitse basis. Wat zoveel betekent dat de bouwmaterialen welke worden toegepast beter, forser en goedkoper zijn.


Elk type bouwplan
Een enkele woning, heel groot of heel klein. Notariswoning of een knettermoderne loft. Ook tweekappers en rijenwoningen worden met liefde gebouwd. Appartementsgebouwen, zogenoemde Familienhauser tot ca. 10 appartementen kunnen ook gebouwd worden op de Duitse bouwwijze. Elk project wordt met de nodige zorg en aandacht opgepakt.

Elk type woning kan worden gebouwd; verschillende Hollandse types als herenhuis, Twentse woning, Noord-Hollandse stolpwoning, notariswoning, boerderijstijl etc. Ook de moderne bouwstijl past bij de Duitse aannemer. Immers; er wordt gebouwd naar tekening en berekening.


Nederlands huis met Duitse grondslag
Fijn dat u profiteert van de Deutsche grundlichkeit. U hoeft echter geen Duits uitziend huis. We kunnen het Duitse dikformaat toepassen, maar ook het Nederlandse waalformaat of bijzondere baksteenformaten als het Hilversums formaat. Verder is er de keuze uit handvorm, vormbak of strengpers. Ook de Nederlandse metselwerkverbanden zijn te benoemen als halfsteensverband, wild verband, kruisverband, Engels verband, kettingverband.


Korbeel
Bij het kiezen van de naam is gekozen voor het woord Korbeel. Net als het woord makelaar is de (het?) korbeel een bouwkundig onderdeel van een spant. Korbeel wordt ook wel eens karbeel genoemd. De schoor, de schuinstaande balk, die het spant met de spantbalk verbindt. De functie van de korbeel is de erboven liggende balk te ondersteunen.


Aanvraag omgevingsvergunning
Wellicht heeft u de aanvraag omgevingsvergunning oftewel bouwaanvraagstukken reeds gereed en wilt u een scherpe offerte. Als u de bouwaanvraagstukken nog niet heeft, verzorgen wij de bouwaanvraag en stemmen de woning samen met u af aan uw verwachtingen.Korbeel Wonen

We werken vanaf het begin, dus u krijgt van ons tekeningen van uw droomhuis zoals u het wilt. Mail ons uw ideeën, schetsen, hoe summier ook, en we gaan er volledig in mee. Standaard huis of een luxueuze villa, klassiek rietgedekte villa of een moderne villa van beton, glas en staal. Korbeel Wonen is de specialist op het gebied van de traditionele Duitse manier van bouwen.