Logo Korbeel Wonen


Korbeel Wonen

Home

Korbeel Wonen

Wieso

Bouwmaterialen

Samenvatting

Prijsaanvraag

Vacatures

Portfolio

>

© Korbeel Wonen mei 2018   Disclaimer

Nederlands bouwbesluit Traditioneel bouwen Energie-terug woning

Nederlands bouwbesluit

Traditioneel bouwen

Energie-terug woning

Korbeel Wonen:

info@korbeelwonen.nl

Korbeel Wonen:

info@korbeelwonen.nl

Contact

Home

Huis Bouwen Aannemer Baarn Korbeel Wonen bouwbedrijf Duitse bouwen

Contact

Moderne huizen Landelijke woningen rieten dak Herenhuizen Herenhuizen Jaren 30 stijl Jaren 30 stijl Herenhuizen Jaren 30 stijl Herenhuizen Jaren 30 stijl Jaren 30 stijl Notariswoningen Amerikaanse huizen Notariswoningen Landelijke woningen rieten dak Moderne huizen Amerikaanse huizen Notariswoningen Landelijke woningen rieten dak Moderne huizen


Ecologie, kwaliteit, duurzaam, milieubewust, natuur etc.

Milieubewust bouwen kost geen tijd en geen geld. Bij elk bouwmateriaal kun je onderzoeken of dit ecologisch verantwoord is. Milieubewust bouwen: het onderwerp van vandaag. Een onderwerp welke bovenaan onze agenda staat. We hebben ideeën over Passiefhuis, Massivbau, EPC-berekening etc. Een traditioneel gebouwd huis kan even gemakkelijk een passiefhuis zijn als een houtskeletbouw woning. Wat u krijgt is een woonhuis met een EPC <0,2 en met items als zonnepanelen haalt u meer energie het huis in, overtollige energie welke u over heeft levert u terug aan het net zodat uw energierekening nul is. Dat noemt men passiefhuis. De basis van een passiefhuis is de schil welke de energie binnen moet houden. Dus een uitstekend geïsoleerde vloer, wanden en dak maar ook de openingen voorzien van tripleglas (driedubbel glas). Als de buitenschil van het huis optimaal geïsoleerd is betekent dat zo min mogelijk elektrische voorzieningen binnen. Bezuinigen door de stekker in het stopcontact te steken zou tegenstrijdig moeten zijn. Indien dit onderwerp ook bij u bovenaan de agenda staat willen we graag met u sparren over de mogelijkheden.


Kwaliteit

Duitse kwaliteit is eenvoudig beter en dat is goed uit te leggen. U kunt onder hoofdstuk bouwmaterialen lezen wat de verschillen zijn tussen de Nederlandse en Duitse bouwwijze.


Duitse woning ontwerpen?

Absoluut niet. Dat uw woning wordt gebouwd op de Duitse bouwwijze zult u aan het ontwerp van de woning niet afzien. Korbeel Wonen ontwerpt uw huis met de Duitse bouwwijze naar Nederlandse regelgeving.


Monsters

Dat zijn bouwmaterialen als stenen, dakpannen, tegels etc. Deze zoekt u uit met de aannemer. Er is ruime keuze, alle soorten en maten zijn voorhanden.


Badkamer

Deze zit altijd in de prijs begrepen. U kunt kiezen uit merken als Sfinx en Grohe etc., dus kwaliteit.


Brochure woning opvragen

Wij werken niet met brochures. Ervaring leert dat de beste uitleg wordt gegeven aan tafel met een kopje koffie op uw tijd, overdag of s avonds. Uiteraard is dit een geheel vrijblijvend gesprek. Of u woont in Eemshaven, Amsterdam, Den Helder, Vlissingen of Valkenburg, we komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Maatwerk is goedkoper dan catalogus en dat is eenvoudig uit te leggen.


Bouwtekening

Heeft u deze al dan kunnen we eenvoudig een prijs opmaken. Heeft u nog geen bouwtekening dan kan Korbeel Wonen deze verzorgen. Wij kunnen voor u een ontwerp maken op basis van uw wensen, het Bestemmingsplan, Eisen van Welstand en uw budget. We verzorgen voor u de bouwaanvraagstukken. Onze ontwerpen komen vlot door de Welstandsprocedure en onze bouwaanvraagstukken komen netjes door de vergunningsprocedure. Of dit nu een woning is van twee ton of negen ton, van belang is hier de ervaring.


Prijs

Onze prijs is een lage prijs voor een goede kwaliteit welke een combinatie is van Nederlandse en Duitse bouwwijze, alles moet voldoen aan het Nederlandse bouwbesluit.


Prijs reeds van een andere aannemer

Dat kan, maar als u ons ook laat rekenen dan kunt u nog versteld staan van het prijsverschil. Concurrentie houdt ons scherp en we weten dat we een superscherpe prijs kunnen neerleggen.


Budget

Korbeel Wonen heeft zich als doel gesteld om een zo gunstig mogelijk bouwplan te realiseren welke binnen uw budget valt.


Nederlands Bouwbesluit

Elke woning voldoet aan de laatste Nederlandse bouwregelgeving met de plus van de Duitse kwaliteit. Dit kunnen we eenvoudig uitleggen.


Vrijblijvend

We maken vrijblijvend een prijs. De tekeningen kunt u gerust neerleggen bij andere aannemers.


Casco

Wilt u zelf veel doen of heeft u mensen die dat voor u willen doen, daarin staat u vrij. Tegen de allerlaagste prijs. We nemen samen door wat de aannemer doet en wat u zelf kunt doen.Wieso

Nederland wordt, ondanks afgelopen recessie, steeds duurder in vergelijking tot de buurlanden. De Duitse economie draait beter, maar het is zo dat de lonen en materialen nog steeds duurder zijn dan in Duitsland. Dus het loont om een offerte van een Korbeel Wonen te vragen.